عنوان انگلیسی مقاله: Effect of PWHT cycles on fatigue crack growth and toughness of quenched and tempered pressure vessel steels
عنوان فارسی مقاله: تاثیر چرخه های حرارتی پس از جوشکاری (PWHT) بر رشد خستگی شکاف و استحکام ظروف فشار فولادی که حرارت دیده و سرد شده
دسته: مکانیک
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11
لینک دریافت رایگان نسخه انگلیسی مقاله: دانلود
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
ظروف فشار قابل انتقال که معمولا از فولاد حرارت دیده و سرد شده (QT) ساخته شده اند، باید بدون توجه به ضخامت ظرف، بعد از جوشکاری حرارت ببینند (PWHT). ظروف فشار قابل انتقال شاید در طول عمرشان تا 4 چرخه (PWHT) را با دمای بین 540 تا 590 درجه تجربه می کنند و نگرانی هایی در مورد تاثیرات این عمل بر روی ویژگی های مکانیکی ظروف پایه (مادر) بوجود آمده است.
 این مقاله تحقیقی را در مورد مقاومت در برابر رشد خستگی شکاف، تاثیر استحکام و استحکام ترک خوردگی CTOD در دو نوع فولاد حرارت دیده و سرد انجام می دهد. قسمت فلز مادر برای هر دو فولاد بررسی شده است و سپس در معرض حرارت و چرخه (PWHT) قرار گرفته شده است. اگرچه مقاومت به رشد خستگی شکاف با چهار چرخه حرارت پس از جوشکاری کاهش یافت ولی کاهش قابل توجهی در تاثیر استحکام و استحکام ترک خوردگی CTOD وجود داشت.
مقدمه
روش حرارت پس از جوشکاری (PWHT) یک مرحله ضروری و پرهزینه در ساخت یا جوشکاری ظروف فشار قابل انتقال ساخته شده از فولاد  حرارت دیده و سرد شده (QI) است (PWHT) یک فرآیند آزاد سازی فشار است که فشارهای اضافی در فولاد (QI) یا گرمایی بین 540 تا 590 درجه سانتیگراد کاهش می یابند و این گرما بسته به ضخامت ظرف متفاوت است. در مورد اینکه آزاد سازی فشار می تواند منجر به تاثیرات معکوسی بر روی استحکام و ویژگی های خستگی صفحه اصلی شود، تحقیقات کمی وجود دارد مخصوصا وقتی چرخه های تکراری و چند گانه (PWHT) به کار برده شود برخی از تحقیقات قبلی {9،8} نشان می دهند که اگرچه (PWHT) به طور زیان آوری بر استحکام {8} تاثیر می گذارد ولی تاثیر کمی بر رشد خستگی شکاف دارد.