عنوان انگلیسی مقاله: Energy cost optimization through the implementation of cogeneration and grid interconnection
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی هزینه انرژی از طریق پیاده سازی تولید همزمان و اتصال میانی شبکه
دسته: برق و الکترونیک
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 10
لینک دریافت رایگان نسخه انگلیسی مقاله: دانلود
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
با افزایش آگاهی در زمینه ذخیره انرژی و حفاظت از محیط زیست، کشورهای عربی به سمت توسعه بازدهی در زمینه تبدیل انرژی پیش می روند. معادل 2.7 میلیون بشکه به صورت روزانه می سوزند تا برق کارخانه های حرارتی که نمایده 92 درصد از کل تولید برق در کشورهای عربی می باشد را تامین کند. یک میلیون بشکه به طور سالانه به این مقدار اضافه می شود. که به طور معمول 40 دلار در هر بشکه و هزینه روزانه آن بیش از 108 میلیون دلار می باشد.
این مقاله به معرفی دو استراتژی می پردازد که هدف کلی آن این می باشد تا مصرف کنونی این سوخت را به نصف برساند.
اولا، فناوری تولید همزمان قادر به بهبود بازده گرمایی از متوسط جریان کمتر از 25 درصد تا بیش از 80 درصد می باشد. فقط 1 درصد بهبود راندمانبازده گرمایی نیروگاه ها، صرفه جویی به اندازه 4 میلیون دلار سوخت را نشان می دهد. علاوه بر این، تولید همزمان مناسب و سازماندهی شده باعث:
- کاهش انتشار آلودگی با سوزاندن سوخت کمتر در نتیجه راندمان حرارتی بالاتر می گردد.
- و باعث افزایش غیرمتمرکزسازی تولید برق می گردد. 
1- مقدمه 
اخیرا با افزایش قابل توجه قیمت سوخت، پیدا کردن استراتژی هایی برای کم کردن مصرف داخلی سوخت، به عنوان اولویت اول، نه تنها برای وارد کنندگان بلکه برای کشورهای صادر کننده نفت نیز به شمار می آید.این حقیقت در ارتباط با کشورهای عربی نیز صحیح می باشد  که در آن ها افزایش آگاهی در زمینه ذخیره انرژی و حفاظت از محیط زیست مورد توجه بوده است و به سمت ذخیره انرژی به طور کارامدتری پیش می روند.