عنوان انگلیسی مقاله: Data mining to improve personnel selection and enhance human capital: A case study in high-technology industry
عنوان فارسی مقاله:  استفاده از داده‌کاوی برای کارمند گزینی و بهبود سرمایه‌ی انسانی: بررسی موردی در صنعت مدرن.
دسته: مدیریت - اقتصاد
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 18
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
کیفیت سرمایه‌ی انسانی برای شرکت‌های مدرن برای دستیابی به عرصه‌ی اقتصادی دانش بسیار حیاتی است. با این حال، شرکت‌های مدرن که درگیر هزینه‌های بالا هستند اغلب از استخدام افراد با استعداد سرباز می‌زنند. به علاوه طبق روش‌های مدیریتی منابع انسانی، نیاز ضروری به توسعه‌ی مؤثر مکانیزم کارمند گزینی برای یافتن استعدادهایی که مناسب‌ترین برای سازمان هستند وجود دارد. این تحقیق این خلأ را با ارائه چارچوب داده‌کاوی بر اساس درخت تصمیم و قانون‌های وابستگی پر می‌کند تا قانون‌های مفیدی برای کارمند گزینی تولید کند. نتایج می‌توانند قوانین تصمیم‌گیری را بر اساس اطلاعات پرسنلی با استفاده از کار روی عملکرد و نگه‌داری تولید کنند. مطالعه‌ی تجربی در یک شرکت نیمه رسانا انجام شد تا اطلاعات استخدام کارگران باواسطه شامل مهندسین و مدیران با کارهای عملیاتی مختلف را جمع‌آوری کند. نتایج، اهمیت تجربی این پژوهش را اثبات کرد. به علاوه، بر اساس بحث‌های داده‌کاوان و متخصصان، روش‌های خاص استخدام و کارگزینی نیز از این نتایج گرفته شده است. 
مقدمه:
سرمایه‌ی انسانی، یکی از صلاحیت‌های شرکت‌های مدرن است تا بتوانند به شایستگی‌های خود در زمینه‌ی اقتصادی دانش برسند. استخدام پرسنل و انتخاب باواسطه روی کیفیت کارمندان تأثیرگذار است. بنابراین، مطالعات مختلف روی رزومه، مصاحبه‌ها، سنجش عملکرد، تست‌های دانش شغلی، تست‌های کاری نمونه، تست‌های ادراکی و تست‌های شخصیتی در مدیریت منابع انسانی صورت گرفته است که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا بهتر بتوانند در مورد انتخاب پرسنل تصمیم بگیرند. در واقع، روش‌های انتخاب موجود روی کار و شغلی تمرکز می‌کنند که از طریق وظایف و کارهایی مطابق با خصوصیات ثابت آن‌ها تعریف می‌شوند. با این حال، به علت ذات در حال تغییر دانش در صنعت تکنولوژی، شغل‌ها را نمی‌توان به راحتی توصیف کرد مخصوصاً شغل‌های سطوح مدیریتی. با پیشرفت تکنولوژی و جهانی شدن آن، کارهای میان کارکردی نیز افزایش یافته‌اند در حالی که شغل‌های جدیدی نیز در حال ایجاد است.